Tapaturman sattuessa

 

Pelaajien vakuutukselliseen pelipassiin sisältyvä vakuutus eli SPORTTITURVA korvaa, jos loukkaantuu äkillisen tapaturman seurauksena. Esimerkiksi jos akillesjänne repeää, polvi menee sijoiltaan tai selkään tulee välilevytyrä. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan ollessa voimassa.

Kannattaa huomioida, ettei vuonna 2005 tai myöhemmin syntyneiden lasten Sporttiturvassa ole omavastuuta ja vakuutus on voimassa myös muissa urheilulajeissa.
- Hoitokorvaus 15 000€
- Omavastuu 100€, jokaista äkillistä tapaturmaa kohti
- Haittakorvaus 30 000€
- Kuolinkorvaus 8 500€    
Lue lisää täältä

Toimihenkilöpelipassin vakuutus eli TUPLATURVA ei kata pelaajana sattuneita vahinkoja ja sen korvaavuus poikkeaa Sporttiturvan vastaavasta.
-    Hoitokorvaus 8 500€
-    Omavastuu 50€/tapaturma
Lue lisää täältä

 

Vahingon sattuessa

Lue ensin ohjeistus vakuutuksesi tuoteselosteesta, löydät ne täältä.

1. Hakeudu Kela-kortti mukanasi hoitoon. OP:n lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi

2. Pohjola Sairaalat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa palvelevat ilman että käytät omaa rahaa. Korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä ja saat korvauspäätöksen saman tien. Pohjola Sairaala suunnitellaan avattavan myös Turkuun.

3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OP:n verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OP:n tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan – kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

OP:n vahinkoapu: https://vahinkoapu.op.fi/info/op-mobiili.html

 

 

Mikäli pelaajalla on ns. oma vakuutus, tehdään vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöön. Lisätietoja pelipasseista ja vakuutusturvasta täältä!