Pukkivuori Bike Park

Tiedostot

PDF-tiedostoBike Park säännöt.pdf (268 kB)
PDF-tiedostoReittikartta.pdf (844 kB)
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

 

Virtain Kiekko-Karhut ylläpitää Pukkivuori Bike Parkia! Pukkivuori on kiekkoseuran tärkein varainhankintakeino talvella, mutta nyt seuran toiminnan turvaamiseksi sekä pyöräharrastajien iloksi, rinne on valjastettu ympärivuotiseen käyttöön.

Lasketteluhissi kuljettaa alamäkipyöräilijän ylös ja painovoima alas. Pyörän kanssa hissillä mäen päälle nouseminen on helppoa ja henkilökunta opastaa tarvittaessa. Alamäkipyöräilyn lisäksi Pukkivuoren maastoissa pääsee polkemaan tasamaalla myös pururatoja, jotka kiertävät Pukkivuori Bike Parkia.

Pukkivuori Bike Park on osa Virtain Hyvinvointipuistoa ja samalta alueelta Bike Parkin kanssa löytyvät skeittipuisto, pump track, frisbeegolfrata, katukoris, kuntoportaat, parkour, Editin puisto (ulkokuntosali), tenniskentät, padelkentät, jäähalli sekä yleisurheilukenttä. Reilun kiven heiton päästä löytyy myös Virtain Laivaranta, jossa on upea Kalettomanlahden yleinen uimaranta hyppytorneineen!

Lisää tietoa Virtain aktiviteeteista täältä!

 


 

 

Pukkivuori Bike Park pysyy suljettuna kesän 2022 osalta. Nähdään ensi keväänä!

 

Aukioloajat:

  • Lauantaisin klo 11.00 - 18.00

  • Sunnuntaisin klo 11.00-18.00