Pukkivuoren Laskettelurinne

Tiedostot:

PDF-tiedostoRinnesäännöt.pdf (45 kB)

 

Virtain Kiekko-Karhut ylläpitää Pukkivuoren Laskettelurinnettä! Pukkivuori on kiekkoseuran tärkein varainhankintakeino talvella, mutta nyt seuran toiminnan turvaamiseksi rinne on valjastettu ympärivuotiseen käyttöön Pukkivuori Bike Parkin myötä.


Pukkivuori on erinomaisen sijaintinsa ja mukavien rinteidensä ansiosta loistava laskettelu- ja lautailupaikka kaikenikäisille ja -taitoisille harrastajille.

Pukkivuori sijaitsee aivan Virtain kaupungin keskustassa urheilukeskuksen yhteydessä. Alueella on laskettelun lisäksi loistavat maastohiihtoalueet, ulkoluistelupaikka ja jäähalli. Viereisellä Kalettomanlahdella on myös retkiluistelu mahdollista jäiden ja säiden salliessa! Lisää infoa Virtain aktiviteeteistä täältä!

Koko perheen viihtymistä lisää loistava ja turvallinen pulkkamäki sekä taukolaavu tulipaikkoineen ja puineen! Välinevuokraamomme yhteydessä toimii täyden palvelun rinnekahvio, minne pääsee kätevästi myös luiskaa pitkin ja josta löytyy niin vaipanvaihtohuone kuin syöttötuoli perheen pienimmille.

 

 

Pukkivuori kesäteloilla! Palataan asiaan ensi talvena, kiitos kaikille asiakkaillemme! 

 

Aukioloajat:

  • Ke - Pe klo 16.30-19.30

  • La - Su klo 11.00 - 18.30

Koulujen lomaviikoilla (8 ja 9) palvelemme joka päivä 11.00-18.30!

 

Rinteen pakkasraja on - 20°.
 

Pukkivuoren Laskettelurinne

Urheilukuja 1
34800 Virrat
Puh: 044-0900965 (vain rinteen ollessa auki, mutta tekstarit ja whatsappit tulee myös perille!)
E-mail: pukkivuori@gmail.com
Y-tunnus: 1716506-3