1999-2000

1. jäähalli vuosi
Tämä kausi oli ensimmäinen täysi kausi, kun VirtU HT:n joukkueet pääsivät harjoittelemaan omassa jäähallissa. Jaoston organisaatiossa oli tehty myös muutoksia. Jaosto oli perustanut erillisen VirtU HT:n johtokunnan, jonka uutena puheenjohtajan toimi Jari Rikkinen. Jaoston puheenjohtajan jatkoi Terhi Nurmi. Jaostoon kuului lisäksi jokaisen joukkueen JoJo ja yksi vanhempien edustaja.
Jäähalli rakennus työ jatkui edelleen. Suurin ja huutavin pula oli sosiaalitiloista. Joukkueiden pukuhuoneina toimi jäähallin alkuaikoina päätyyn tuodut parakit. Vierasjoukkueiden suurimpana ihmetyksen aiheena oli puuttuvat suihkut. Mutta tärkein eli jää, oli saatu seinien sisään ja katoan alle.

Pelillisesti kausi ei häikäisevä ollut. Isompaa menestystä ei tullut, eikä sitä kyllä haettukaan. Edustusjoukkue sijoittui uudistetussa III-divisioonassa neljänneksi, jota voidaan pitää ihan hyvänä suorituksena. Seuran B-juniorit Harri Topparin johdolla sijoittuivat III-divisioonassa seitsemänneksi. C84:n sijoitus oli omassa III-divisioonassa 5. Parhaiten seuran joukkueista menestyi D87. Joukke sijoittui omassa aluedivisioonassa sijalle 4. loppupelit jäivät harmittavasti neljän pisteen päähän. E89 ja F91 haki vielä peleistä kokemusta. Ikämiesten 35-v. sarjassa VirtU HT sijoitus oli hienosti toinen.

 

Joukkueiden toimihenkilöt:
 

Edustusjoukkue (III-div. 4.)
Valmentaja: Harri Raiski
 
   
B82/83-nuoret
Valmentajat: Harri Toppari
JJ: Vesa Kauraniemi
 
   
C84-juniorit
Valmentajat: Matti Nurmi, Jarkko Jalava
JJ: Ari Kakkori

 

D87-juniorit
Valmentajat: Jussi Autio
JJ: Harri Vuorinen

Kuva: Foto-Riitta

E89-juniorit
Valmentajat: Olli Vesa, Hannu Rantanen, Juhani Kukkonen
JJ: Marja-Riitta Vierikko

Kuva: Foto-Riitta

F91-juniorit
Valmentajat: Kari Hietanen, Juha Kilpiö, Markku Sario, Raimo Ahokas
JJ: Tuula Mäntysalmi, Pauliina Kalli

Kuva: Foto-Riitta
Harrastekiekkoilijat
Valmentajat: Janne Lehto
   
     
Ikämiehet
Joukkueenjohtaja: Voitto Iivonen