2001-2002

Kiekko-Karhut
Kesällä 2001 VirtU HT:n jääkiekkojaosto irtautui omaksi seuraksi, Virtain Kiekko-Karhuiksi. VirtU luovutti jääkiekkojaoston kaluston ja rahavarat uudelle seuralle ja näin oli Kiekko-Karhut saanut alkunsa. Seuran eroaminen Virtain Urheilijoista sujui hyvässä hengessä ja yhteisym-märryksessä.
Seuran ensimmäinen puheenjohtaja oli Erkki Kämäri ja sihteeri Terhi Nurmi. Uuden seuran taloudenhoitajana toimi Jussi Autio. Hallituksen muut jäsenet olivat Harri Toppari ja Matti Nurmi.

Heti menestystä
Kausi sujui menestyksellisesti ja toiminnallisesti hyvin. Seura oli saanut luottamuselimiin edustajan, kun jäähallin monitoimimies Erkka Varjonen oli valittu SJL:n (Suomen Jääkiekkoliitto) Hämeen alueen aluehallitukseen. Jussi Autio valittiin valtakunnalliselle Pohjola-leirille toiseksi valmentajaksi. Leiripäiviä kertyi 22 kauden aikana.

Seuran toimintaa pyöritettiin kahdeksan joukkueen voimin. Lisäksi järjestettiin jäähallilla luistelukoulua. Seuran jäsenmäärä kauden lopussa oli 223 henkilöä. Kauden ehdoton kohokohta oli C87 joukkueen Hämeen aluemestaruus pronssi.

Joukkueet
Edustusjoukkue jatkoi pelejä III-divisioonassa. Kausi oli vaihteleva ja lopullinen sarjasijoitus oli 5. Joukkueen valmentajana toimi Harri Toppari. C87 pelasi aluedivisioonassa ja sijoittui lohkossa toiseksi. Pudotuspeleissä hyvät otteet jatkuivat ja näin tuloksena oli Kiekko-Karhujen historian ensimmäinen mitali, joka oli väriltään pronssinen. D89 pelasi aluesarjassa. Sijoitus oli 6. E91 joukkueessa oli 21 pelaajaa mukana ja joukkue pelasi Pohjois-hämeen sarjaa. Lopullinen sarjasijoitus joukkueella tuossa sarjassa oli 4. F92-93 pelasi ensimmäisen kerran Leijonaliigaa Hämeen alueella. Sarjataulukoita tuossa sarjassa ei pidetä. G-junnut pelailivat ystävyysotteluita naapuriseuroja vastaan vaihtelevalla menestyksellä. Harraste (Hockey Bears) pelasi Keskimaan aluesarjassa. Edelleenkin ylivoimaisesti isoin joukkue pelaajamäärältään oli Pappa-Karhut (Ikämiehet). Joukkueen harjoituksissa hikoili välillä jopa 34 pelaajaa.

Huomionosoitukset
SJL:n Hämeen alue palkitsi Jere Lahden nuori lupaava erotuomari palkinnolla kauden jälkeen. Kaija Kaunisto palkittiin seuratoimihenkilö palkinnolla.

Kausipalkitut 2001 - 2002
 

Edustus 2001 - 2002
Kuva:Foto-Riitta
C87
Kuva:Foto-Riitta
D89
Kuva:Foto-Riitta
E91
Kuva:Foto-Riitta
F92-93
Kuva:Foto-Riitta
G94-95
Kuva:Foto-Riitta