Rataesittelyt

MÖNJÄ (vihreä)

Helpohko vihreä bermipätkä. Pääsee ajamaan renkaat maassa leppoisasti, mutta voi pitää yllä kovaakin vauhtia. Ylä-rinteen bermejä on paranneltu kaudelle -21 jouheammiksi ja reitin loivemmalle osuudelle tehtiin kumpuja, joista saa pumpattua vauhtia. Osan pumpeista pystyy myös tuplaamaan. Loppu-laskussa parit dropit joista voi valita taitotason mukaan sopivimmat.

 

OHILENTO (sininen)

Leppoisa hyppylinja, jossa bermejä ja viisi pöytähyppyriä. Asiantuntija palautteiden perusteella ylimpiä kahta pöytähyppyriä pidennettiin ja nokat muotoiltiin paremmiksi. Puolenvälin paikkeille koivukujalle tehtiin yksi hyppy lisää. Linja on suunniteltu niin että kaikentasoiset kuskit voivat ajaa sen läpi.

 

VALE (punainen)

Haastavin enduropätkä kaikista. Löytyy juurta ja jyrkännettä. Puolenvälin kallionousu pisti ketjut kireelle ja sille tehtiinkin loivempi vaihtoehto.

 

SAHA (sininen)

Leppoisa enduropätkä, jossa ajamista avitettu parilla sillalla ja pienillä bermeillä ja pumpeilla.

 

NUUTTI (sininen)

Alku on teknistä enduroa jossa joutuu polkemaan. Loppu on timanttista. Tästä pätkästä on kahta eri mielipidettä: Toiset tykkää että alun ja puolenvälin poljettavat osat ovat hienoja eikä niitä saa muuttaa ja toiset taas haluaisivat alunkin yhtä soljuvaksi kun loppu kolmanneksen reitistä. Ota nyt siitä selvää...